Zâmbet nou in 24h cu Fast&Fixed

16/07/2013

Pierderea dinților naturali aduce cu sine o serie de probleme legate nu numai de starea generală de sănătate, ci și de aspectul feței. Vorbirea, alimentația, zâmbetul sunt afectate, iar calitatea vieții scade considerabil.

De aceea, modul în care îți îngrijești sănătatea dentară are un rol important în reducerea efectelor neplăcute asupra fizionomiei și îmbunătățește starea generală de sănătate.

Unul dintre rolurile majore ale dinților este susținerea mușchilor faciali, iar afecțiunile dentare și pierderea dinților afectează întreaga fizionomie, împiedicându-ne să zâmbim cu încredere.

.

Cu ajutorul uneia dintre cele mai avansate sisteme de implanturi dentare, Fast&Fixed, îți poți recăpăta zâmbetul și încrederea în tine în numai 24 de ore:

New smile, new look! Zâmbet nou în 4 pași!

Examinarea în cabinetul stomatologic unde discutați cu medicul implantolog soluțiile de tratament și etapele procedurii.

Realizarea radiografiilor, amprentarea cavității bucale și stabilirea aspectului noilor dinți artificiali.

Realizarea procedurii de inserare a implanturilor dentare în os și plasarea unor coroane provizorii.

După o scurtă perioadă de așteptare, medicul implantolog atașează coroanele permanente, iar tratamentul este finalizat.

În perioada 15 august – 15 septembrie, DENT ESTET îți pune la dispoziție sistemul Fast&Fixed la un preț promoțional. Beneficiezi de o reducere de 500 EURO + consultație, radiografii și plan complet de tratament gratuit!

Înscrie-te acum!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *