Varsta BOTOXULUI

31/10/2011

Cand vorbim de varsta cea mai potrivita la care ar trebui inceput tratamentul cu botox, majoritatea persoanelor cred ca este rezervat persoanelor peste 35 de ani, dar de fapt botoxul este un tratament profilactic, care previne aparitia si adancirea ridurilor de expresie, astfel  incat cu cat se incepe mai devreme preventia, cu atat sunt mai mai multe sanse sa evitati  proceduri mai invazive ulterioare.

Persoanele care au deja riduri adanci nu pot beneficia doar de tratament cu botox, au nevoie si de fillere pentru umplerea ridurilor. Asa ca cel mai bine ar fi sa mergeti la o consultatie odata cu aparitia primelor riduri, chiar daca acest lucru se intampla la 30 de ani sau la 20 de ani. Cu cat incepeti mai devreme si evitati constant aparitia ridurilor, cu atat veti necesita doar mici retusuri periodice – modificari imperceptibile pentru  cei din jurul dumneavoastra. O interventie majora doar cand ridurile sunt profunde si vizibile va fi imediat observata de cei din anturajul zilnic.

Botoxul si filerele sunt procedee de pauza de pranz, in sensul ca sunt procedee foarte simple, care dureaza 10-15 minute si ulterior roseata, imflamatia si disconfortul sunt nesemnificative, astfel incat va puteti intoarce direct la servici. Nu necesita timp de recuperare.

Expresia faciala va fi in continuare naturala si fireasca, pentru ca procedura  cea mai agreata  in momentul de fata. BABY BOTOX presupune folosirea de cantitati mici de botox in zone specifice: intre sprancene ( zona ridurilor verticale de incruntare), mijlocul fruntii (zona ridurilor orizontale de mirare), coltul extern al ochiului (“laba gastii” – ridurile din timpul rasului).

Se evita astfel expresia faciala inghetata care a facut botoxul nepopular la inceputurile folosirii lui. Martin Scorseze se plangea la  momentul respectiv ca nu reuseste sa gaseasca actori care sa arate suparati cand este nevoie  si, dupa mai multe voturi de veto de la regizori importanti, actorii au evitat sa-si mai faca tratamente cu cantitati masive de botox…  Solutia a fost gasita tot la Hollywood, baby botox, cantitati mult mai mici care permit pastrarea expresivitatii faciale, dar se elimina mai repede din organism , fiind nevoie de un tratament de intretinere si la 3 luni de zile.

Iata cateva exemple Hollywoodiene care au apelat cu succes la astfel de trucuri de frumusete:

Daca te tentaza o astfel de procedura, te invit sa imi scrii, sau sa te programezi aici pentru o consultatie! BOTOX-ul poate face minuni… chiar si in cantitati foarte mici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *