Upgrade your smile cu incrustațiile dentare!

20/01/2016

De câte ori s-a întâmplat să ai dureri din cauza dinților fără să îți dai seama de ce? Momentul acela când ți-ai fi dorit să guști o ciocolată sau să mănânci o înghețată într-o zi călduroasă, dar dinții tăi păreau a fi împotriva acestor mici delicii, reușind mereu să te incomodeze.

Știu cât de mult îți dorești să poți zâmbi cu toată încrederea în orice moment al zilei!

Apariția afecțiunilor la nivelul dinților este destul de frecventă mai ales dacă igiena orală nu este una corespunzătoare, sensibilitatea dinților este ridicată sau consumul de alimente bogate în zaharuri alături de băuturi carbogazoase este mai mare decât recomandă specialiștii, adică maxim 10% din totalul caloric zilnic consumat.

Eu aș putea să îți ofer soluția pentru aceste mici imperfecțiuni!

Pentru a afla dacă dinții tăi sunt afectați din cauza cariilor trebuie să vizitezi o dată la șase luni medicul stomatolog. Tratamentul acestei afecțiuni poate fi realizat prin incrustații dentare, o alternativă mult mai estetică și mai modernă a obturațiilor fizionomice (plombe). În mod sigur vei fi mulțumit de calitatea acestui tratament rapid ce îți redă aspectul plăcut și sănătos al zâmbetului.

Mai jos, puteți observa o variantă de tratament minim invazivă a cariei extinse cu păstrarea vitalității dintelui și conservarea țesuturilor sănătoase.

incrustatii

Nu amâna vizita la medicul stomatolog! Dacă îți dorești un tratament cu rezultate pe termen lung, programează-ți controlul de rutină și profilaxia dentară o dată la 6 luni.

Gata…Enjoy your smile!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *