TOP 10 intrebari despre LUMINEERS®

16/01/2012

1. Cat dureaza si ce presupune procedura de realizare si aplicare a fatetelor dentare LUMINEERS?

Sunt necesare doar 2 vizite la dentist. In prima vizita se ia amprenta, care se trimite in SUA si se stabileste culoarea fatetelor impreuna cu pacientul, pe baza unor fotografii. Peste 4-6 saptamani sosesc fatetele si sunt cimentate in cel mai scurt timp.

2. Este dureroasa procedura de realizare a LUMINEERS?

Stati linistiti, procedura de realizare a LUMINEERS este complet NEDUREROASA si nu necesita anestezie! Pentru ca sunt ultra-subtiri, in majoritatea cazurilor se potrivesc perfect pe dintii, fara a necesita slefuirea acestora.

3. Au un aspect natural? Vor fi remarcate de catre cei din jur?

Dupa cimentare, aceste fatete dentare au un aspect complet natural, sunt confortabile si, mai mult decat atat, nu prezinta sensibilitati restante. Cei din jur vor observa doar zambetul impecabil, nu si solutia de tratament.

4. Cat timp ma voi bucura de rezultatul fatetelor dentare LUMINEERS?

Testele clinice arata ca un zambet cu  LUMINEERS dureaza si arata fantastic mai mult de 20 de ani. Fiecare pacient primeste in plus si un certificat de garantie pe viata care permite o inlocuire pentru fiecare fateta, fara nici un cost suplimentar.

5. Pot fi indepartate LUMINEERS daca doresc?

Deoarece in majoritatea cazurilor dintii nu au fost slefuiti, LUMINEERS pot fi indepartate cu usurinta, iar dintii raman intacti si puternici.

6. Cred ca am nevoie de tratament ortodontic, dar as prefera un tratament rapid. As putea opta pentru LUMINEERS ?

In unele cazuri , DA! Medicul stomatolog poate evalua situatia si decide daca este necesar un tratament ortodontic. Daca nu exista o problema severa de ocluzie, zambetul poate parea mai uniform si mai alb cu ajutorul fatetelor LUMINEERS.

7. Cu LUMINEERS mai pot mesteca guma sau consuma alimente lipicioase, ori crocante?

LUMINEERS sunt extraordinar de rezistente si puteti consuma cu incredere alimentele preferate si mesteca guma, dar e bine sa evitati obiceiurile traumatizante, cum ar fi: sa spargeti seminte, alune, sa roadeti oase, sa deschideti pungi cu ajutorul dintilor….

8. Fatetele dentare necesita o ingrijire speciala ?

Desi LUMINEERS nu necesita o ingrijire speciala, igiena dentara este importanta pentru mentinerea sanatatii dentare si a rezultatelor estetice incontestabile pe care le ofera aceste fatete. Cu alte cuvinte, igiena trebuie sa fie normala, dar minutioasa. De aceea, va recomand sa nu uitati de sedinta periodica de profilaxie, realizata cel putin o data la 6 luni!

9. Exista mai multe feluri de LUMINEERS?

Nu, LUMINEERS sunt fatete unicat, fabricate EXCLUSIV de catre compania DEN-MAT, in CALIFORNIA, SUA.

10. Cand au aparut fatetele dentare LUMINEERS?

LUMINEERS sunt folosite si imbunatatite in permanenta de peste 20 de ani. La ora actuala, mai mult de 13.000 de medici dentisti din intreaga lume realizeaza aceste tratamente si peste 250 000 de persoane au deja zambete LUMINEERS! Bineinteles, nu veti sti niciodata exact cine, pentru ca toate arata perfect natural!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *