Tehnologia PRGF, kit-ul tratamentelor scurte și fără durere!

02/07/2015

Problema….

De cele mai multe ori ni se întâmplă să evităm vizitele la medicul stomatolog pentru că ne imaginăm că  zona pe care urmează să se intervine chirurgical va fi inflamată sau dureroasă… așa că adio planuri de vacanță! Concediul acesta rămâi acasă și urmezi tratamente cu antibiotice!

 Soluția…

Ei bine, știm că scenariul acesta este coșmarul fiecăruia dintre noi, de aceea stomatologia modernă vine și de această dată în ajutorul nostru cu o inovație imposibil de ignorat: tehnologia PRP, kit-ul tău de vindecare rapidă pentru intervenții chirurgicale în stomatologie.

 Ce este tehnologia PRGF?

cbe9caa5_3f170665_1573_4cec_81ae_6ba915292b90

Tehnologia PRGF (trombocite bogate în plasmă) este o metodă  prin care medicul dentist creează cu ajutorul unui dispozitiv numit centrifugă, direct în cabinet, în doar câteva minute și utilizând exclusiv proteinele din sângele pacientului, plasma. Aceasta accelerează procesul de vindecare al unei zone pe care s-a intervenit chirurgical (implant dentar, sinus lift etc.).

 

7  motive pentru care să alegi tehnologia PRGF:

1.     Vindecare rapidă
2.     100% fără durere
3.     Recuperare generală a pacientului accelerată
4.     Regenerare rapidă a țesutului
5.     0% rată de respingere a organismului, folosind sângele pacientului – întegrarea este imediată
6.     Grad de confort ridicat post-intervenție
7.     Risc scăzut de apariție a infecțiilor sau al altor complicații

 

Fiecare organism deține un kit de auto-regenerare și vindecare. Cu ajutorul tehnologiei PRGF, putem crește gradul de confort și de vindecare al pacientului post-intervenție dentară, în câteva minute și în cabinetul medicului dentist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *