Start la pregătirile pentru vară…

04/06/2015

…primul pas: ZÂMBETUL!

Vara este sezonul care ne ofera toate motivele să zâmbim: mare, soare, vacanțe, seri petrecute până târziu în oraș… Iar pentru toate acestea zâmbetul nostru are nevoie de outfit-ul estival: alb, strălucitor și sănătos.

Zâmbetul este cartea noastră de vizită, de aceea trebuie să ne asigurăm că acest pașaport al frumuseții este pregătit pentru vacanță. Iată cum putem face asta:

1.      Programează o vizită la medicul stomatolog înainte de a pleca în vacanță

Pregătirile pentru vacanță nu trebuie să se rezume doar la cumpărături, bagaje, rezervare bilete și ședințe la salon de înfrumusețare, ci este important să includă și vizita la medicul stomatolog. Asta, bineînțeles, dacă nu îți dorești să apară durerea sau alte complicații atunci când tot ce îți dorești este să te bucuri de soare.

Pentru că prevenirea este mult mai eficientă decât tratarea, zâmbetul tău trebuie pregătit pentru vacanță. Și cine poate face mai bine asta decât medicul stomatolog? Nu uita, mix-ul zâmbetului perfect pentru vacanță este: consultație,  profilaxie, detartraj.

 2.       Fii la curent cu ultimele tendințe: Fațetele dentare îți oferă un zâmbet alb pe viață !

happy summer

 Pentru a te asigura că fotografiile din timpul vacanței vor fi perfecte și că zâmbetul tău este complet, poți programa o consultație la medicul specialist în estetica dentară, care îți va spune cum poate arăta zâmbetul tău cu ajutorul fațetelor dentare.

Foarte subțiri, gata în 2 ședințe, 100% fără durere, fațetele dentare îți vor schimba complet apariția și îți vor oferi un zâmbet strălucitor.

3.      Asigură-te că ai cu tine kit-ul de îngrijire dentară: pasta, periuța, ața dentară și apa de gură și folosește-le de cel puțin 2 ori pe zi!

Indiferent dacă suntem într-o destinație exotică sau am ales excursiile în natură, este foarte important să acordăm o atenție sporită ritualului de îngrjire dentară: periajul realizat provoacă  afecțiuni gingivale și alte probleme dentare mai severe (pierderea unui dinte, eroziunea dentară sau paradontoză), stresul călătoriei, precum și variațiile de temperatură pot declanșa urgențe stomatologice grave.

 4.      Elimină din meniu dulciurile… pe cât posibil!

Orice aliment care conține zahar favorizează apariția cariilor. Dacă sunteți împătimiți ai gustărilor dulci și nu vă puteți imagina o vacanță fără un desert apetisant, atunci este important să clătiți bine gura cu apă pentru a îndepărta cât mai mult din depunerile alimentelor consumate.

 5.      Renunță la bauturile răcoritoare carbogazoase în favoarea celor naturale și sănătoase

Dulciurile nu sunt singurele care conțin zahăr în exces. Un pahar de suc poate conține până la 11 lingurițe de zahăr la care se mai adaugă și acizii, pricipalii vinovați în eroziunea smalțului. Cu toate acestea, pentru că suntem în vacanță, putem găsi soluții prin care să diminuăm efectele negative: beți sucuri îndulcite doar cu paiul, astfel încât să reduceți cât mai mult contactul lor cu smalțul și, dacă nu aveți pasta și periuța la îndemână, clătiți gura cu apă imediat după ce le consumați.

 Asigură-te că vacanța ta va fi perfectă, la fel ca zâmbetul tău! Așa că, nu uita: pregătirile pentru vacanță încep cu un check-up la medicul stomatolog:)

 Și pentru că se apropie perioada estivală, îți oferim un voucher de vacanță: beneficiezi de o consultație , detartraj și o obturație fizionomică la doar 200 de lei în loc de 600.

Descarcă acum oferta Summer Smile Pack!

http://www.dentestet.ro/stiri/promotie-summer-smile/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *