Specialiștii din spatele zâmbetului perfect

11/09/2015

Oricât de complexă ar fi intervenția stomatologică, e mult mai ușor să ai încredere atunci când te afli în grija unui specialist. De aceea, atunci când vine vorba de tratamente dentare este bine să alegi o clinică ce poate să îți transmită sentimentul de siguranță și un medic specializat pe o anumită ramură stomatologică.

1. Estetica dentară

Tratamentele de estetică dentară au devenit atât de populare încât ești asaltat de oferte care mai de care mai atrăgătoare încă de la o simplă căutare pe google. Ei bine, află că există clinici care oferă tratamente la costuri foarte reduse tocmai pentru că nu îți pun la dispoziție o echipă de specialiști, materiale sau tehnologie care să asigure încrederea în reușita tratamentului.

De ce să alegi un specialist certificat în estetica dentară…

…pentru a avea certitudinea că tratamentele estetice sunt realizate în deplină armonie cu întreaga ta imagine și că se integrează perfect în structura chipului.

 2.      Aparatul dentar

Dacă până acum câțiva ani aparatul dentar era deseori asociat cu vârsta copilăriei sau a adolescenței, ei bine lucrurile s-au schimbat considerabil și tot mai mulți adulți aleg acest tratament pentru a corecta diverse imperfecțiuni ale zâmbetului.

De ce să aleg un ortodont specializat pe grupe de vârstă…

…pentru că el este mai mult decât medicul dentist generalist. Datorită supraspecializării urmate în tratamentele cu aparate dentare, acesta identifică cu acuratețe afecțiunile dentare pe care le ai și îți oferă soluții pentru un zâmbet frumos și funcțional.

3.      Implantologie dentară

Dacă știi că ai nevoie de implant dentar probabil ai aflat deja că te poți expune la riscuri în cazul unei intervenții nereușite și cât de important este să alegi corect din prima.

5 criterii importante în alegerea clinicii dentare și a medicului implantolog

  •   Experiența medicului specialist în implantologie dentară și pregătirea profesională
  •   Cunoașterea tuturor detaliilor legate de etapele tratamentului
  •   Respectarea standardelor internaționale de calitate și igienă
  •  Utilizarea materialelor de cea mai bună calitate
  •  Garanția oferită pentru implantul dentar

shutterstock_167867885

 

Indiferent de tipul de procedură realizat, este responsabilitatea ta să fii informat și nu te expui la niciun fel de risc.

Alege întotdeauna un specialist și o clinică stomatologică de la care să pleci cu zâmbetul pe buze! 🙂

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *