Soluții financiare la DENT ESTET

13/09/2012

 

Din dorința de a oferi aceleași servicii premium cu care publicul s-a obișnuit, grupul DENT ESTET pune la dispoziția pacienților săi 5 opțiuni de plată pentru tratamentele stomatologice.

Abonamentul stomatologic oferă discounturi avantajoase și gratuități atât pentru abonat cât și pentru ceilalți membri ai familiei. La DENT ESTET, pacienții pot opta pentru unul dintre cele trei abonamente individuale: OPAL 15, QUARTZ 35 sau ZIRCONIU 50.

Pacienții care aleg să achite tratamentul integral beneficiază de un discount de 5% din valoarea serviciilor. Varianta este extrem de avantajoasă în cazul unui tratament cu un cost ridicat, dar nu numai.

O altă modalitate de plată, preferată de persoanele cu venituri fixe, este plata per ședință. Aceasta presupune achitarea tratamentelor în rate egale, la fiecare vizită. Indiferent de serviciul de care beneficiază, pacientul va achita aceeași sumă fixă calculată din suma totală a planului de tratament.

A patra opțiune de plată se referă strict la tratamentele de protetică dentară. În acest caz, plata se face în două rate egale, una la amprentare și cealaltă rată, până în momentul probei finale a lucrării protetice.

Introdus recent, DENT ESTET Plan 12 reprezintă, în România, cel mai extins plan financiar de plată a serviciilor stomatologice. DENT ESTET Plan 12 presupune achitarea tratamentului în 12 rate lunare fixe, fără comision sau avans. Dosarul se completeză la sediul nostru, nefiind necesar un drum suplimentar la bancă. Tratamentul începe imediat, iar prima rată se achită în prima lună de contract.

Programează-te la o consultație și împreună cu medicul dentist alege opțiunea de plată potrivită ție!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *