Smile Makeover

O zi. De-atat ai nevoie pentru a-ti sterge 10 ani de pe fata si a dobandi  un zambet de vedeta. Uita de buzele stranse sau de mana ce trebuie sa ascunda dintii lipsa sau imperfecti, iti poti regasi tineretea  si obtine o dantura minunata apeland la una dintre cele mai revolutionare metode de reconstructie dentara, implantul Fast&Fixed.

Cum functioneaza?

Implantul dentar Fast&Fixed reprezinta  inovatia germana in medicina dentara prin care, in aceeasi zi, se fac extractiile necesare, sunt inserate implanturile si se monteaza noii dinti. Fara nici cea mai mica durere deoarece specialistii DENT ESTET folosesc cele mai moderne tehnici de anestezie pentru a-ti asigura un confort maxim. Usor, eficient, durabil.

Simplu, fiindca intr-o singura zi ti se fac toate investigatiile si toate procedurile necesare, ti se stabileste planul de tratament si este pus in practica imediat. Esti scutita astfel de drumurile  interminabile si timpul pierdut cu operatii complexe precum aditia de os,  lifting de sinus sau repozitionare de nerv pentru care ai fi pierdut chiar si un an pana le-ai fi rezolvat. Nu mai vorbim de economiile facute.

Extrem de eficient, Fast&Fixed se adreseaza celor ce au pierdut mai multi dinti, reprezentand solutia  personalizata pentru pacientii care se confrunta cu asemenea probleme. Este functional inca din prima zi, eliminand orice disconfort de vorbire sau masticatie.

Si mai ales durabil, lucrarea avand o garantie de 20 de ani pentru calitatatea lucrarii si materialelor protetice folosite.

Frumusete si sanatate – 2 in 1

Doua realizari majore printr-un singur gest, cel de reconstructie dentara: intineresti 10 ani si devii mai sanatoasa. Pierderea substantei osoase cauzata de disparitia dintilor se rasfrange negativ asupra intregii  fete, dar noua tehnica de implantologie corecteaza toate aceste neajunsuri. Iti garanteaza  un oval al fetei mai  ferm, buze sunt mai pline, trasaturile capata un aspect ascendent, iar pometii se ridica usor. Esti tot tu, dar ti-ai redobandit frumusetea. Iar digestia dificila sau masticatia dureroasa au devenit amintire!

Recapata-ti  increderea in tine, razi din toata inima, meriti sa fii rasfatata, prinde promotia 24h Dental Facelift!