Secretul frumuseții la orice vârstă

05/04/2016

Prima impresie este importantă în relaționarea cu ceilalți!

La orice vârstă, zâmbetul sănătos este considerat cel mai frumos accesoriu, iar un studiu realizat de către Academia Americană de Stomatologie Dentară arată faptul că 96% dintre pacienți sunt de părere că oamenii cu un zâmbet estetic sunt percepuți ca fiind mai atractivi.

 

secretul frumu

 

O ingrijire timpurie a dinților previne apariția afecțiunilor pe termen lung, mai ales acum când ai la îndemână tratamente de estetică dentară variate.

Va trece zâmbetul tău testul timpului?

Indiferent de vârstă, zâmbetul estetic și funcțional este semnul sănătății. Un alt studiu al Academiei Americane de Stomatologie Dentară arată faptul că 80% dintre intervievați și-ar dori restaurarea completă a zâmbetului pentru o înfățișare întinerită și ar investi într-un tratament de cosmetizare dentară care durează în timp și oferă zi de zi șansa de a zâmbi cu încredere.

Vești bune!

Tehnologia Digital Smile Design îți oferă șansa să îți corectezi aspectul inestetic al zâmbetului tău și vizualizezi în format digital rezultatul final.

Alege tratamentul potrivit:

  • Fațetele dentare: corectează multe imperfecțiuni de ordin estetic ale zâmbetului, precum forma sau nuanța dinților
  • Aparatul dentar: îți redă funcționalitatea zâmbetului și vei observa schimbări în bine la aspectul general al feței din primele săptămâni de tratament
  • Albirea profesională: Îți recapeți strălucirea zâmbetului într-o singură ședință

Este indicat să vizitezi medicul specialist de cel puțin două ori pe an, asigurându-te că vei avea un zâmbet complet și o înfățisare plăcută pentru toată viața.

 

Zâmbește cu încredere la orice vârstă!

 

Photo credit by: Diana Enciu & Alina Tanasa

Site: http://fabulousmuses.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *