Reinventează-ți zâmbetul!

06/02/2015

Frumusețea se redă prin zâmbet, de aceea asigură-te că te poți baza oricând pe aspectul natural și sănătos al dinților tăi.

Să zâmbești nestingherit nu ar trebui să fie un gest prin care să îți pierzi încrederea în tine. La fel cum te preocupi de sănătatea întregului organism ca să poți realiza cu succes activitățile zilnice, același lucru ar trebui să se întâmple și dacă funcționalitatea și estetica zâmbetului tău sunt afectate.

Asociația Americană a specialiștilor în chirurgie orală și maxilo-facială ne atrage atenția asupra faptului că 69% dintre adulții cu vârsta cuprinsă între 35 și 45 de ani se confrunta cu lipsa a cel puțin unui dinte. Tu te regăsești printre ei?

Lipsa unui dinte nu afectează numai estetica zâmbetului tău ci și funcționalitatea sa, deoarece apar probleme de vorbire și de masticație care îți afectează calitatea vieții.

O soluție pe termen lung ce redă atât estetica, cât și funcționalitatea zâmbetului tău o  reprezintă implantul dentar,  inovația medicală care presupune înlocuirea unui dinte sau a mai multor dinți care lipsesc și care redă, în proporție de 95% funcționalitatea acestora.

1011267_730468017047162_431751292365311859_n

Mai mult decât atât, implantul dentar are un efect de întinerire cu până la 10 ani. Un zâmbet frumos nu ține cont de vârstă.

De ce este DENT ESTET cea mai bună alegere:

  • echipă de 6 medici dentiști certificați în SUA și Europa în implantologia dentară
  • tehnologie de ultimă generație
  • 38.000 de pacienți multumiți
  • 100% rata de succes la tratamentul de implant dentar
  • garanție de la 10 ani până la pe viață

 

În plus, până la 12 aprilie 2015, ți-am pregătit o super ofertă:

  • 50 euro/lună
  • 100 euro reducere la orice tip de implant dentar
  • + un beneficiu extra, la alegere

Descarcă voucher-ul de aici http://implant.dentestet.ro/

Iată ce spun pacienții noștri despre experiența la  DENT ESTET: https://www.youtube.com/watch?v=_cPyOhvxsdA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *