Pregătește-ți zâmbetul pentru vară

24/06/2016

Dacă până acum nu ai avut motive să zâmbești, iată că acum cu venirea verii zâmbetul este un accesoriu important. În sezonul estival vei avea un program încărcat… Vei pleca în vacanța și te vei distra alături de prietenii și familia ta în timp ce îți faci amintiri.

Dar nu uita: sănătatea dinților este importantă și în această perioadă. Cu siguranță nu îți dorești disconfort sau durere dentară pe parcursul vacanței! Cele mai frecvente afecțiuni dentare în perioada estivală la adulți sunt colorațiile dentare, cariile, spațiile dentare inestetice.

 

Programează din timp ședința de profilaxie dentară

În primul rând ar fi bine să te asiguri de faptul că ai vizitat medicul stomatolog pentru o consultație generală. Un zâmbet sănătos înseamnă vizitele la cabinet și ședințele de profilaxie (detartraj cu ultrasunete, periaj profesional, air-flow și fluorizare) efectuate de 2 ori/an. Beneficiile sunt multiple și rezultatele sunt pe termen lung:

  • îndepărtează placa bacteriană și tartrul
  • curăță dintele în profunzime
  • zâmbetul devine mai strălucitor și mai alb
  • previne apariția afecțiunilor dentare
  • menține gingiile puternice și sănătoase

Nu uita de igiena orală zilnică (de minim 2 ori/zi) efectuată prin periaj și folosirea apei de gură și a aței dentare.

 

Tips & Tricks pentru o vară cu zâmbetul pe buze până la urechi:

  • Obține un zâmbet alb de invidiat cu albirea dentară profesională

Îți dorești un upgrade a zâmbetului și crezi că albirea dentară te va ajuta? Acum este momentul potrivit pentru acest tratament profesional, care nu durează mai mult de 30 minute. Sub stricta supraveghere a medicului specialist în estetică dentară și cu un plan de tratament adaptat nevoilor și cerințelor tale, vei avea rezultatele dorite, vizibile imediat … și mai albe 🙂

Tipurile de albire dentară:

Albirea dentară profesională cu lampa Zoom Power – efect vizibil imediat și un efect durabil (1-2 ani) și albirea profesională Opalescence XTRA Boost care îți oferă un zâmbet mai alb cu ajutorul gelului ce conține 40% peroxid de hidrogen.

  • Boost de frumusețe cu fațetele dentare

Varietatea tratamentelor de estetică dentară te ajută să ai rezultate imediate, sigure și personalizate pentru tine. Fațetele dentare, preferatele vedetelor de la Hollywood, îți vor oferi un nou zâmbet alb pe viața în doar câteva vizite la medicul specialist în estetica dentară.

Calitățile bio-estetice, rapide, non-invazive și complet personalizate … iată cel puțin 3 motive pentru care să le alegi!

Îți vor oferi o schimbare de look care va fi coplimentată de toată lumea, iar tu te vei bucura fără griji de vacanța mult așteptată.

  • Acordă atenție alimentelor și băuturilor consumate

Desertul și băuturile cu gheață vor fi o adevărată bucurie pentru tine, dar consumate în exces pot afecta negativ sănătatea dinților și a întregului organism. Mâncarea prea rece sau dulce consumată în cantități mai mari îți poate afecta dinții și cu siguranță nu îți vei dori dinți sensibili în momentele tale de relaxare.

 

Și să nu uităm faptul că este necesar ca pozele să fie reușite în vacanța … de aceea îți ofer 3 secrete pentru un zâmbet fotogenic care te vor ajuta să ai cele mai reușite amintiri surprinse de obiectiv:

1. Zâmbește și încearcă să te relaxezi – Nu încerca să zâmbești doar din colțurile gurii.. Cel mai frumos zâmbet este cel cu toată fața, care emană naturalețe și te înfrumusețează instant!„Zâmbetul până la urechi” este cel mai apreciat zâmbet :), atâta timp cât este natural și plin de încredere.

 2. Lipstick și iar lipstick!

Folosește-l pentru un plus de frumusețe în pozele tale… Acesta scoate în evidenta și albul dinților, oferindu-ți un zâmbet perfect!

 3. Optează pentru o zonă luminoasă

Lumina naturală îți scoate în evidență trăsăturile și pielea bronzată… pozele vor fi mai clare iar tu vei arăta minunat!

 

Asigură-te că zâmbetul tău strălucește în toate zilele însorite! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *