Move to WIN! Cel mai nou aparat dentar invizibil și high tech by Dr. Dirk Wiechmann in exclusivitate la DENT ESTET

28/12/2012

În urma cu un an la Congresul American din Chicago doctorul Dirk Wiechmann, inventatorul deja celebrului aparat Incognito, îmi povestea despre proiectul la care lucrează. Era vorba despre un nou aparat invizibil..

Eram tare nedumerită…. Nu era deja perfect Incognito?

Sigur că da, mi-a răspuns, dar câți pacienți și-l pot permite?

Proiectul constă în elaborarea unui aparat customizat, “made to measure”, cu precizie 100%, dar care să aibă costuri de fabricație mult reduse.

Am primit promisiunea că voi fi printre primii colaboratori care să dea un feed-back obiectiv cu privire la calitățile aparatului.

Și asta pentru că la DENT ESTET majoritatea pacienților optează pentru tratamente ortodontice cu aparat lingual, invizibil din exterior.

Așa se face că în acest moment în care aparatul WIN și-a făcut intrarea oficială pe piață, noi avem deja numeroase cazuri tratate în ultimul an.

Move to WIN

Ce cazuri se tratează cu aparatele linguale?

Reiteram: toate cazurile ortodontice pot fi tratate, indiferent de complexitate, necesitatea efectuării de extracții sau de vârsta pacientului.

Mai jos aveți câteva exemple și puteți vedea aparatul WIN, extrem de plat, situat pe fața interioară (linguală) a dinților.

În colaborare cu Banca Transilvania, la DENT ESTET puteți opta acum pentru plata în rate, pentru orice tip de tratament.

Programează-te aici și află cum poți obține zâmbetul perfect, cu ajutorul acestui nou aparat dentar!

Move to WIN! Noi am făcut-o deja cu succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *