Lumineers vs. Fațetele tradiționale din ceramică

31/01/2013

Chiar dacă fațetele tradiționale din ceramică sunt încă o variantă extrem de eficientă pentru obținerea unui zâmbet perfect, inovațiile în domeniul stomatologic au condus la elaborarea unor noi produse ce oferă o serie de avantaje unice.

Fațetele Lumineers sunt cea mai ușoară cale către un un zâmbet frumos, natural și permanent alb. Cu alte cuvinte, dacă vă confruntați cu dinți sparți, strâmbi sau decolorați, Lumineers este o soluție nedureroasă prin care puteți corecta aceste defecte.

De ce sunt fațetele Lumineers speciale?

Mai puțină durere

Lumineers sunt fațete din porțelan de grosimea unei lentile de contact ce au diferite grade de transparență. Spre deosebire de fațetele clasice, acestea se se aplică pe dintele neșlefuit cu un ciment special în funcție de culoarea dorită (de la alb foarte intens la un alb natural permanent). Astfel, nu mai este necesară niciun fel de intervenție în structura dintelui, eliminând durerile și sporind gradul de confort al pacienților. Mai mult, fațetele Lumineers pot fi aplicate și peste lucrări precedente cum ar fi coroanele sau podurile.

Procedeu reversibil

Unul dintre avantajele majore ale acestei proceduri dentare este reversibilitatea completă. Dat fiind faptul că dinții permanenți peste care au fost aplicate nu au suferit niciun tip de intervenție, fațetele pot fi înlăturate în orice moment.

Ce trebuie să știți!

Uneori, medicii stomatologi preferă să aplice fațete tradiționale din ceramică deoarece consideră că procesul de șlefuire ajută la obținerea unui zâmbet mai reușit.

De asemenea, pentru că dinții nu sunt complet crescuți, încă mai pot exista suprafețe neuniforme sub fațete, iar acest lucru poate conduce la iritarea gingiilor și chiar la căderea dinților.

Pentru aplicarea a fațetelor Lumineers sunt necesare 2 sau 3 vizite la stomatolog.  Acestea au o garanție de peste 20 de ani și costuri mai mici decât fațetele tradiționale.

Fie că doriți să optați pentru Lumineers sau pentru fațete tradiționale, la DENT ESTET vă garantăm realizarea unor faţete ceramice de excepţie, realizate profesionist şi în condiţii de maximă siguranţă!

Programați-vă acum!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *