Invisalign: zâmbetul tău de Hollywood!

06/11/2014

Ai nevoie de aparat dentar, dar te înspăimântă gândul de a purta un dispozitiv metalic cu sârme și brackeți atașați de dinți? Soluția este Invisalign, un sistem ortodontic revoluționar, complet transparent, personalizat și foarte confortabil.

Invisalign

Invisalign tratează cu succes spațierile și înghesuirile dentare, dar este eficient și în corectarea dinților proeminenți, a mușcăturii incorecte sau a suprapunerilor dentare. Cu alte cuvinte, este alegerea corectă indiferent de nevoile și dorințele tale.

Datorită faptului că este format dintr-un set de gutiere personalizate realizate din plastic, este extrem de ușor de purtat, iar îndreptarea dinților se face fără ca cei din jur să remarce. Acesta este și motivul pentru care peste 2,5 milioane de oameni din întreaga lume l-au ales și pentru care știm că îl vei îndrăgi de la început!

Invisalign îți completează stilul de viață, nu ți-l schimbă!

Cu Invisalign, activitățile tale de zi cu zi nu vor avea de suferit! Pe când aparatele clasice cu brackeți trebuie să stea fixate pe dinți chiar și doi, trei ani, cu Invisalign nici nu vei simți că porți aparat dentar.  Vei putea mânca orice îți dorești, nu vei simți disconfort pe durata tratamentului, iar igiena orala va fi la fel de simplă. Un lucru extrem de important pentru persoanele active, nu-i așa?

Ce îți oferă Invisalign comparativ cu clasicele aparate dentare fixe?

Arăți mai bine în fiecare zi

Știm că dacă arătăm bine, ne simțim bine. În cazul aparatelor clasice, brackeții și sârmele sunt vizibile atunci când vorbești sau zâmbești. Cu Invisalign nu trebuie să îți faci griji ca cei din jur vor observa că porți aparat dentar. În timp ce zâmbetul tău se transformă, vei putea să vorbești în public, să participi la evenimente și, mai ales, să zâmbești cu încredere.

invisalignvsmetalic

Gingii mai sănătoase

Studiile arată că gingiile sunt mai sănătoase în timpul tratamentului cu Invisalign. Spre deosebire de aparatele clasice, cu noul sistem periajul și folosirea aței dentare sunt realizate normal, fără a fi nevoie de instrumente speciale de înlăturare a depunerilor de placă bacteriană. Acest lucru asigură o mai bună sănătate a gingiilor și reduce riscul apariției de carii sau afecțiuni parodontale.

Tratament ușor și confortabil

Restricțiile alimentare sunt unul dintre dezavantajele majore ale aparatelor clasice cu brackeți. Pe durata tratamentului, trebuie să renunți la multe dintre mâncărurile tale preferate: fără alimente tari sau lipicioase. Invisalign este detașabil, deci poți să mânânci orice, oricând fără griji.

La DENT ESTET am adus împreună o tehnică ortodontică revoluționară și cea mai mare echipă de ortodonți din România, specializați în SUA și Europa în cele mai avansate tratamente.

Acum nu mai ai niciun motiv să întârzii vizita la ortodont! La DENT ESTET te așteaptă cei mai buni specialiști în ortodonție care sunt gata să te facă să zâmbești din nou cu încredere.

Iar dacă ești adolescent sau ai un adolescent în familie, pâna la 1 decembrie poți beneficia de 300 de euro reducere la Invisalign în clinica dedicată DENT ESTET 4 Teens.

Afla mai multe!  

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *