Întinerește 10 ani cu sistemul Fast&Fixed

17/10/2013

O zi. De-atât ai nevoie pentru a-ți șterge 10 ani de pe față și a dobândi un zâmbet de vedetă. Uită de buzele strânse sau de mâna ce trebuie să ascundă dinții lipsă sau imperfecți, îți poți regăsi tinerețea  și obține o dantură minunată apelând la una dintre cele mai revoluționare metode de reconstrucție dentară, implantul Fast&Fixed.

Cum funcționeaza?

Implantul dentar Fast&Fixed reprezintă inovația germană în medicina dentară prin care, în aceeași zi, se fac extracțiile necesare, sunt inserate implanturile și se montează noii dinți. Fără nici cea mai mică durere deoarece specialiștii DENT ESTET folosesc cele mai moderne tehnici de anestezie pentru a-ți asigura un confort maxim. Ușor, eficient, durabil.

Simplu, fiindcă într-o singură zi ți se fac toate investigațiile și toate procedurile necesare, ți se stabilește planul de tratament și este pus în practică imediat. Ești scutită astfel de drumurile  interminabile și timpul pierdut cu operații complexe precum adiția de os,  lifting de sinus sau repoziționare de nerv pentru care ai fi pierdut chiar și un an până le-ai fi rezolvat. Nu mai vorbim de economiile făcute.

Extrem de eficient, Fast&Fixed se adresează celor ce au pierdut mai multi dinți, reprezentând soluția personalizată pentru pacienții care se confruntă cu asemenea probleme. Este funcțional încă din prima zi, eliminând orice disconfort de vorbire sau masticație.

Și mai ales durabil, lucrarea având o garanție de 20 de ani pentru calitatatea lucrării și materialelor protetice folosite.

Frumusețe și sănătate – 2 în 1

Două realizări majore printr-un singur gest, cel de reconstrucție dentară: întinerești 10 ani și devii mai sănătoasă. Pierderea substanței osoase cauzată de dispariția dinților se răsfrânge negativ asupra întregii fețe, dar noua tehnică de implantologie corectează toate aceste neajunsuri. Îți garantează un oval al feței mai ferm, buzele sunt mai pline, trăsăturile capătă un aspect ascendent, iar pomeții se ridică ușor. Ești tot tu, dar ți-ai redobândit frumusețea. Iar digestia dificilă sau masticația dureroasă au devenit amintire!

Recapătă-ți  încrederea în tine, râzi din toată inima, meriți să fii răsfățată, prinde promoția 24h Dental Facelift!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *