Frumusețe la 360° direct în cabinetul stomatologic

29/06/2015

Un studiu realizat de către AAED (American Academy of Esthetic Dentistry) arată că, atunci când întâlnești o persoană, primele lucruri pe care le observi sunt zâmbetul, apoi forma feței și a buzelor.

Te-ai gândit vreodată ca îți poți redefini aspectul în doar 40 de minute în cabinetul stomatologic?

blog

Noi da! Pentru că știm că procedurile moderne de estetică dentară și facială te pot ajuta să îți reinventezi look-ul și să îți recapeți încrederea de sine.

 Urmând modelul clinicilor de medicină dentară din SUA, am creat INSPIRE, singurul program  prin care beneficiezi de tratamente de estetică dentară și facială în timpul unei singure vizite. Astfel, îți oferim posibilitatea de a opta pentru cele mai eficiente soluții de reinventare a zâmbetului, de diminuare a ridurilor, de corecție a conturului facial și de remodelare a buzelor cu acid hialuronic. Mai mult decât atât, Inspire reunește singurii medici din Europa de Est certificați de către American Academy of Facial Esthetics.

 Ce putem face pentru a redobândi strălucirea zâmbetului?

Fațetele dentare + albire profesională  = kit-ul tău de frumusețe 

Fațetele dentare

Julia Roberts, Tom Cruise, Kylie Minogue sunt doar câteva dintre vedetele de la Hollywood care au ales un zâmbet fără compromisuri cu fațete dentare….Acestea corectează culoarea inestetică, spațierea, înghesuirile ușoare, precum și alte imperfecțiuni ale zâmbetului.

Fiind realizate în deplină armonie cu întreaga ta imagine, vei avea un look nou, fresh și încrezător.

Albirea dentară

În timp, dinții noștri își pierd culoarea naturală ca urmare a unor factori precum înaintarea în vârstă, fumatul, consumul de alimente colorante (cafea, vin roșu, ceai etc). Pentru a avea un zâmbet strălucitor, pacienții aleg întotdeauna albirea dentară profesională.

Astfel, poți opta pentru sistemul de albire profesională ZOOM Advanced Power, care oferă rezultate remarcabile în mai puțin de o oră de tratament, sau poți obține un zâmbet mai strălucitor în doar 20 minute cu tehnologia cu laser EPIC BIOLASE.

Pentru o reîntinerire  a feței remodelarea precum și mărirea nechirurgicală a buzelor sau corecția ridurilor de expresie sunt secretele la care orice femeie de succes apelează fără compromisuri!

Mărirea nechirurgicală a buzelor devine unul dintre cele mai populare tratamente cosmetice non-invazive ale zilelor noastre. Tot mai multe femei apelează acum la injectarea cu acid hialuronic pentru a obține buze cu mai mult volum și, în același timp, cu un aspect natural.

Pentru noi, frumusețea zâmbetului tău înseamnă mai mult decât estetica dentară! Vino la consultație și convinge-te!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *