Fațetele dentare…un zâmbet alb pe viață!

18/06/2015

Atunci când vorbim despre branding personal, pregătirea profesională adecvată, competențele și abilitățile sociale sunt atuuri importante în dezvoltarea unei cariere, însă un zâmbet plăcut reprezintă, de fiecare dată, cartea ta de vizită în interacțiunea cu ceilalți.

99,7% dintre oameni consideră zâmbetul un aspect extrem de important al vieții sociale, spune un studiu al AAED, iar 74% consideră că un zâmbet inestetic poate dăuna succesului în carieră.

Cum obțin un zâmbet perfect?

Pentru redarea aspectului natural al zâmbetului, alegerea numărul 1 a pacienților în ultimii ani, precum și recomandarea specialiștilor în estetică dentară, o reprezintă fațetele dentare.

 Fațetele dentare sunt…

foițe subțiri de porțelan similare cu lentilele de contact, care se aplică pe suprafața dinților frontali și corectează culoarea inestetică, spațierea, înghesuiri ușoare, precum și alte imperfecțiuni.

Top cele mai importante beneficii ale fațetelor dentare

  • Redă aspectul natural, impecabil al dinților
  • Oferă un zâmbet complet alb și strălucitor
  • Minim invazive și foarte rezistente în timp
  • 100% fără sensibilitate la nivelul dinților după tratament
  • Rezultate imediate: sunt necesare doar 2 vizite la specialistul în estetică dentară.

Aleg un specialist în estetică dentară certificat pentru acest tratament….

pentru a avea certitudinea că ele sunt realizate în deplină armonie cu întreaga mea imagine și că se integrează perfect în structura chipului.

Dacă încă nu te-ai lăsat convinsă de atuu-rile unui zâmbet perfect, află că și vedetele de pe covorul roșu au ales fațetele dentare pentru a corecta imperfecțiunile.

Iată câteva exemple:

2.PNG           alessandra-ambrosio George-Clooney-JPG            miley-teeth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *