DENT ESTET – evenimente și realizări în 2013

09/01/2014

Am încheiat un an de succes!

4Înainte de a vă prezenta planurile și rezoluțiile noastre pentru 2014, ne-am propus să realizăm o trecere în revista a celor mai importante momente ale DENT ESTET în 2013. Ne-am extins în afara Bucureştiului, ne-am mărit echipa, am dezvoltat campanii şi servicii exclusive pentru pacienţii noştri şi ne-am reîmprospătat înfăţişarea atât online, cât şi offline. Cu o echipă solidă de medici specializaţi în toate ramurile stomatologiei, în anul 2013 ne-am consolidat şi departamentele conexe prin întâmpinarea în echipă a unor noi membri specializaţi în management, marketing, comunicare sau HR.

Your smile, your choice

Aprilie-Mai 2013

După succesul primei campanii „Your smile, your choice”, am continuat în 2013 cu alte 2 ediții ale sesiunilor educaționale în școli împreună cu echipa de medici ortodonți din cadrul Excellence OrthoCenter. Desfășurată sub umbrela DENT ESTET 4 Teens, campania a oferit informații importante despre îngrijirea orală pentru peste 1500 de elevi adolescenți din școlile și liceele bucureștene, urmând să fie implementată și anul acesta.

IMPLANT+

Mai 2013

Un serviciu unic, oferit în exclusivitate în România prin care pacienții cu implant dentar au acces la un plan complet de mentenanță a implantului. Cu ajutorul echipei DENT ESTET de specialiști în implantologia dentară, IMPLANT+ previne și elimină complicațiile i mplantului dentar, oferind pacientului avantajul reducerii costurilor de retratament cu până la 70%.

 

 

 

 

O nouă platformă online

Iulie 2013

În 2013, ne-am schimbat şi înfăţişarea atât offline, cât şi online. Avem o identitate vizuală redesenată şi o nouă platformă de site-uri dedicate clinicilor DENT ESTET. În funcţie de nevoile pe care le aveţi, găsiţi toate informaţiile despre serviciile noastre pe cele 4 site-uri ale grupului. Şi pentru că trăim într-o epocă a vitezei, puteţi accesa site-urile noastre oricând şi de pe mobil:

www.dentestetclinics.ro

www.dentestet.ro

www.de4kids.ro

www.de4teens.ro

 

 

Asociația Dental Office Managers

Septembrie 2013

Prima comunitate dedicată celor ce doresc să contribuie la îmbunătățirea serviciilor oferite pacienților și la crearea unui mediu organizațional optim în desfășurarea activității unui cabinet dentar, ADOM a fost lansată împreună cu Prima Școală de Dental Office Managers din România ale căror cursuri vor fi inaugurate în luna martie a acestui an.

DENT ESTET 4 KIDS Timişoara

Decembrie 2013

Am încheiat anul 2013 cu inaugurarea unei noi clinici DENT ESTET 4 KIDS la Tim işoara. Într-un spaţiu special creat pentru copii, o echipă de medici specializată în stomatologia pediatrică şi echipamente de ultimă oră, DENT ESTET 4 KIDS Timişoara oferă micilor pacienţi din Banat şi din vecinătate cea mai bună îngrijire stomatologică din ţară. Cu această ocazie, am creat şi o pagina dedicată de Facebook, vă invităm să ne urmăriţi aici.

 

Dental Care Parenting – a X-a ediție

Decembrie 2013

În 2013, DENT ESTET 4 KIDS a găzduit cea de-a X-a ediție Dental Care Parenting, un program unic de educație stomatologică în România dedicat atât copiilor, dar și părinților. În timp ce copiii participă la o prezentare interactivă despre dințișori și îngrijirea orală, medicii specializați în stomatologia pediatrică discută cu părinții despre problemele și tratamentele dentare pentru copii. Mai mult, fiecare copil este consultat gratuit de unul dintre specialiștii clinicii, iar părinți primesc un status dentar, un plan de tratament și un dosar cu recomandări pentru îngrijirea orală a copiilor.

Copiii se întorc la Zâna Măseluță

Ca în fiecare an, și în 2013 Zâna Măseluţă a primit în vizită la DENT ESTET 4 KIDS sute de copii din peste 20 de grădinițe și școli. Dintre aceștia, ne-am bucurat să vedem peste 70% revenind cu zâmbetul pe buze pe scaunul stomatologic, chiar și pe cei mai anxioși dintre ei.

Fast&Fixed – alegerea nr. 1 pentru reconstrucția dentară

În 2013, Fast&Fixed a fost unul dintre cele mai solicitate tratamente de implantologie în clinicile DENT ESTET. Datorită sistemului revoluționar, echipa noastră de implantologi a redat pacienților zâmbetul și încrederea de care aveau nevoie. Pe lângă eforturile întregii echipe DENT ESTET, cel mai important motor de dezvoltare l-au reprezentat pacienţii noştri care ne-au ales pentru calitatea serviciilor şi care ne-au ajutat să ne menţinem poziţia de lider în domeniul stomatologic. De aceea, ca şi până acum, în 2014 ne propunem să continuăm dezvoltarea grupului DENT ESTET şi să ne eficientizăm serviciile către pacienţii. Suntem nerăbdători să avem grijă de zâmbetele voastre şi anul acesta în cele 6 clinici DENT ESTET din Bucureşti şi din ţară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *