Cum obțin un zâmbet perfect?

20/08/2015

Psihologii ne informează că oamenii optimiști sunt mai fericiți, au încredere în sine, iar  perfomanțele lor profesionale sunt mult mai numeroase…și ce formă mai frumoasă prin care să îți exprimi starea de bine există în afară de zâmbet?

Specialiștii în estetică dentară și ortodonție ne prezintă două tipuri de tratamente menite să îți redea încrederea de a zâmbi.

 Aparate dentare vs Fațete dentare

În ultimii ani, alegerea numărul 1 a pacienților pentru redarea aspectului natural al zâmbetului precum și recomandarea specialiștilor în estetică dentară, o reprezintă fațetele dentare, niște foițe subțiri de porțelan similare cu lentilele de contact, care se aplică pe suprafața dinților frontali. Astfel, printr-o procedură simplă, lipsită de durere și disconfort, fațetele dentare îți vor schimba complet apariția și îți vor oferi un zâmbet strălucitor pe viață!

Zâmbetul trebuie să fie un motiv de bucurie și nu unul de stres. De aceea, pentru dinți perfect aliniați, medicii specialiști în ortodonție recomandă purtarea aparatelor dentare indiferent de vârstă. Adulții preferă mai ales aparatele dentare discrete, ceramice sau de safir, sau aparatele dentare linguale, 100% personalizate care asigură un grad minim de disconfort

Veneers

ceramic

  

 

Aparate dentare
(sunt necesare în următoarele cazuri)
Fațete dentare
(sunt necesare în următoarele cazuri)
Spații mari interdentare Spații interdentare inestetice
Înghesuiri dentare majore Înghesuiri dentare minore
Diverse forme de malocluzie Colorații ale danturii reduse și medii
Dificultăți în masticație Forme și dimensiuni inestetice
Spațiu insuficient pentru implanturi dentare Suprafața neomogenă a dinților

Chiar dacă aceste indicații ne oferă posibilitatea de a anticipa tipul de tratament de care avem nevoie, pentru o evaluare corectă a problemelor dentare, este recomandat să programați o consultație la medicul de specialitate.

Începe transformarea look-ului tău și alege una dintre cele mai populare tratamente stomatologice pentru un zâmbet care întoarce privirile celor din jur.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *