6 months away from the perfect smile

15/01/2013

Motivul pentru care nu suntem toți slabi și cu un corp perfect este că durează ani până îți educi voința astfel încât să fii un împătimit al mersului la sală și al alimentației sănătoase.

Motivul pentru care nu avem toți un zâmbet perfect este pentru că tratamentul durează cu anii, iar costurile sunt semnificative.

Ce-ai spune să ai un zâmbet perfect în doar 6 luni?

Nu este o glumă. Numit “social six”, tratamentul vizează alinierea celor 6 dinți frontali care se expun în zâmbet.

Practic aparatul se lipește doar la nivelul lor, de aceea, dar și pentru că tratamentul durează muuult mai puțin… și costurile sunt mai mici.

Avantajele acestei corecții a poziției dinților frontali?

În afară de beneficiul estetic – vei avea mult doritul zâmbet “to die for”, vei simți că îi poți peria mult mai ușor, tartrul va întârzia să se depună, gingiile vor fi sănătoase, riscul să apară carii din cauza înghesuirii dinților va dispărea aproape complet.

Un alt avantaj este alinierea premergătoare aplicării de fațete dentare.

Adică îi vrei aliniați , dar și să le modifici forma și să-i ai mai albi? În 6 luni visul tău se va împlini!

Cu ce tip de aparat se poate realiza?

Aproape orice tip de aparat poate corecta poziția dinților. Este vorba de aparatele fixe exterioare sau invizibile (linguale), care fiind lipite pe dinți sunt foarte eficiente în a aduce dinții pe poziția dorită în 6 luni.

Exista contraindicații pentru alinierea doar a acestor dinți?

Într-adevăr, nu la toți pacienții se recomandă… Ci doar la aceia care au o mușcătură (ocluzie) funcțională, nu au afectată articulația temporo-mandibulară, nu au fenomene avansate de retracții gingivale, leziuni ale smalțului lângă gingie sau dinții tociți (abrazați).

La DENT ESTET puteți beneficia de promoția lunii ianuarie, astfel costul pentru o arcadă cu aparat lingual invizibil personalizat WIN este de 1500 euro, iar cu aparat Safir 900 euro.

În doar 6 luni vei avea zâmbetul vedetelor de la Hollywood!

Programează-te aici la o consultație !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *