24h Dental Facelift – reîntinerești cu până la 10 ani!

18/09/2013

Procedurile moderne de estetică dentară și facială te pot ajuta să îți reinventezi look-ul și să îți recapeți încrederea de sine! Fie că își dorești buze voluminoase, un ten mai ferm și mai luminos sau un zâmbet de invidiat, echipa de specialiști în estetică dentară și facială și în implantologie dentară te pot ajuta să obții un look asemănător vedetelor de la Hollywood.

Până la data de 17 decembrie 2013, ai acces la patru pachete promoționale prin care să îți reîmprospătezi aspectul în numai 24 de ore.

24h Dental FaceLift® include un mix de tratamente stomatologice și de estetică facială, ce pot fi realizate într-o singură zi: de la sistemul revoluționar de implanturi rapide Fast&Fixed , fațetele dentare LUMINEERS sau cea mai avansată tehnică de albire dentară cu lampa ZOOM și până la intervenții de estetică facială cu Botox sau acid hialuronic.

Alege unul dintre pachetele promoționale și beneficiezi și de ședință GRATUITĂ Digital Smile Design.

1. Pachetul Hollywood

100 euro reducere la fațetele dentare Lumineers și 1 tratament de estetică facială.

2. Pachetul Style

Doar 470 euro în loc de 620 euro, pentru albire dentară cu lampa ZOOM și 1 tratament de estetică facială (Botox sau Derma Filler).

3. Pachetul Makeover

GRATUIT servicii de estetică facială (Botox sau Derma Filler) dacă alegi sistemul de implant dentar Fast&Fixed.

4. Pachetul Glamour

50% discount la albirea dentară cu lampa ZOOM la alegerea a minim 4 fațete dentare Lumineers.

Află mai multe detalii despre promoție și fă o programare la unul dintre specialiștii noștri care te vor ajuta să obții un aspect întinerit cu până la 10 ani într-o singură zi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *