10 beneficii ale implantului dentar

26/02/2016

Alege corect din prima!

Dacă ai pierde unul dintre lucrurile cele mai importante din viața ta, ce ai face pentru a-l recupera? Și zâmbetul tău ar trebui să suporte aceleași exigente, pentru că dacă nu se vede că ai un dinte lipsă, nu înseamnă că sănătatea ta orală și a întregului organism nu vor fi afectate pe termen lung!

Pierderea unuia sau a mai multor dinți și redobândirea calității vieții și a zâmbetului pot fi rezolvate acum cu ajutorul implantului dentar. Complet funcțional și perfect estetic, acest tratament are numeroase beneficii de care te poți bucura pentru toată viața:

1.    … este similar dintelui natural

Implantul dentar nu numai că înlocuiește dintele, dar arată, se simte și funcționează ca un dinte natural. Zâmbești natural din nou!

 

2.    … este extrem de estetic și asigură un aspect și un zâmbet frumos

Unul dintre beneficiile imediate ale implantului este și rejuvenarea aspectului feței, un fel de boost de întinerire pe care îl vei resimți de la început.

 

 3.    … nu ține cont de vârstă

30, 40, 50 sau chiar mai mult … Indiferent de vârsta ta, dacă ai dinți lipsă și o igienă dentară corespunzătoare, poți fi un candidat de succes pentru implantul dentar.

 

 4.    … este durabil, chiar pentru întreaga viață

Implantul dentar este singurul tratamentul prin care poți înlocui un dinte lipsă cu rata de succes de peste 95%. Alături de o îngrijire corectă, respectarea indicațiilor medicului și a ședințelor periodice de profilaxie, te poți bucura de un zâmbet funcțional și estetic pentru toată viața!

 

5.    … este confortabil

Pentru că implantul dentar este fix, la fel ca dintele natural, te vei simți confortabil să îți reiei obiceiurile sănătoase în mod firesc, confortabil …aspect complet diferit față de restricțiile purtării unei proteze dentare.

 

6.    … este protejat de apariția cariilor dentare

Datorită materialului puternic și rezistent din care este realizat, implantul dentar nu poate fi atacat de carii. Cu toate acestea, acordă o importanță ridicată curățării gingiilor și dinților vecini.

 

7.    … nu afectează dinții adiacenți

Spre deosebire de tratamentul prin punte dentară, care presupune o presiune exercitată pe dinții vecini prin sprijinirea lucrării de aceștia, realizarea implantului dentar nu afectează dinții adiacenți. Astfel, naturalul rămâne intact!

 

8.    … permite consumarea tuturor tipurilor de alimente

Poți mușca fără restricții și cu încredere! Aceasta este recomandarea medicului dentist după realizarea intervenției cu implant dentar. Profită de ea!

 

9.    redă încrederea în sine

Fiind estetic, funcțional și durabil ai curajul să zâmbești cu toată încrederea, în orice context social sau profesional te-ai afla. Așadar, zâmbeste cât de des poți!

 

10.  … este ușor de curățat

Curățarea implantului dentar este la fel de simplă ca cea a dinților naturali. Folosește de cel puțin 2 ori pe zi, dimineața și seara, kit-ul pentru un zâmbet frumos și sănătos: periuța de dinți, ața dentară și apa de gură.

 

Programează o consultație la un medic specialist și află planul de tratament potrivit pentru tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *